Taco s mletým masem

V Mexiku je taco běžně používané jako sendvič – cokoliv zabalené v měkké nebo křupavé kukuřičné tortile je nazýváno tacem. Náplň se liší v závislosti na tom, v jakém regionu ho jíte.

Ingredience

  • 1 balení tacos Santa Maria Taco Shells
  • 1 balení koření Santa Maria Original Taco Seasoning Mix
  • 1 balení omáčky Santa Maria Taco Sauce Mild
  • 400 g mletého masa
  • 1 polévková lžíce másla nebo oleje
  • 100 ml vody

Čím vylepšit

  • Natrhaný salát, na kostičky pokrájená rajčata, nakrájená cibule, kukuřice, na kostičky pokrájená okurka, strouhaný sýr, zakysaná smetana, avokádový dresink (guacamole).

Postup

  1. Na pánvi důkladně orestujte mleté maso na másle nebo oleji. Přidejte TACO koření a vodu. Zamíchejte a nechte povařit asi 5–10 minut bez pokličky.
  2. Zahřejte tacos podle pokynů na obale a naplňte je mletým masem.
  3. Ozdobte tacos zeleninou, dalšími přílohami a TACO omáčkou.